HTML

forró pont

Mindenféle hétköznapi vagy nem hétköznapi témákról vegyesen.Kommentár az Index olyan cikkeihez is,melyet nem lehet kommentezni.)Kényesebb témák amikről nem szívesen csevegünk.

Friss topikok

  • Mariann László: Rátaláltam erre a blogra és tetszik.Annyi tehetséges ember van akik jól tudnak írni.Míg nem volt i... (2014.07.01. 09:45) szocializmus & kapitalizmus

Linkblog

cimke 1

2010.03.10. 09:36 | Gempacsöki Boborján | Szólj hozzá!

Ebbe a blogba mindenféle hétköznapi illetve nem hétköznapi témákat szeretnék felvetni és szeretnék kommentálni olyan indexes vagy egyéb helyről való cikkeket,melyek nem kommentezhetők a cikk alatt.

Előfordulhatnak erősebb,kényesebb témák is,ezért a gyengébb idegzetűeknek azt javaslom,hogy olvassanak inkább mást.Nem szeretnék senkit megsérteni,de jó lenne olyan témákról is dumálni valahol,amikről most még nemlehet.Volt egy fórum pl (!) ahol felvetettem egy témát,konkrétan a genetikai és a homoszexualitás összefüggését firtatva,mint egy kíváncsiságból,erre a nagy demokráciában törölték az egészet.Most tényleg ennyire gyenge idegzetű a magyar hogy ilyesmiről beszélni sem lehet,vagy mitől ennyire kényes ez a téma?A melegek is folyton azt akarják hogy fogadjuk el őket,erre a szánkon ki sem lehet ejteni azt sem hogy melegem van,mert ők is úgy reagálnak rögtön mint az a másik népcsoport,akiknek a nevét szintén ki sem merjük ejteni,mint Harry Potter-ben a sötétség fejedelmét a szereplők.

Egyszó mint száz,a blog nem kívánja megsérteni senki nemi indentitását,sem vallási hovatartozását,sem eszméjét,sem politikai akármicsodáját.A blog simán csak egy saját vélemény a dolgokról.Egy hétköznapi ember saját egyéni véleménye.Én képes vagyok elfogadni a kritikát mindenkitől,így ezt fordítva is elvárom másoktól.

 

Köszönöm a figyelmet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hot-spot.blog.hu/api/trackback/id/tr91827840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása